بایگانی خرداد ۱۳۹۴ :: alisetesterblog

alisetesterblog

۱۹ مطلب در خرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، با راه‌اندازی واحد بازی‌های رایانه‌ای در پلیس فتا، همکاری بین این نهاد با ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز رایانه‌ای برای سالم‌سازی بازار بازی‌های رایانه‌ای گسترش می‌یابد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، رئیس ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز رایانه‌ای درباره گسترش این همکاری گفت: طی جلساتی که با پلیس فتا برگزار شده، مقرر شد با آموزش تکمیلی نیروهای متخصص پلیس فتا توسط نیروهای فنی ستاد مبارزه با بازی‌های غیرمجاز رایانه‌ای و آشنایی بیشتر آن‌ها با بازار بازی‌های رایانه‌ای در خصوص سالم‌سازی بازار این محصول همکاری لازم آغاز شود.
خسرو کردمیهن درباره سایت‌هایی که در زمینه بازی آنلاین فعالیت می‌کنند، افزود: شناسایی، تعیین محتوای مجرمانه بازی‌های رایانه‌ای و تخلفات این حوزه از طرف این ستاد به پلیس فتا گزارش داده خواهد شد و پلیس فتا جهت ساماندهی این دسته از سایت‌ها در صورت لزوم اقدام قضایی انجام خواهد داد.
کردمیهن ادامه داد: واحدی در پلیس فتا ایجاد شده که مربوط به بازی‌های رایانه‌ای آنلاین است. در این واحد بازی‌های رایانه‌ای به صورت ویژه و پررنگ‌تر از قبل دیده خواهد شد و این بخش پس از آموزش‌های فنی لازم کار خود را آغاز می‌کند.

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از مخالفت این کمیسیون با طرح ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی خبر داد.
کمال الدین پیرموذن با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: در جلسه امروز پیشنهاد رمضانعلی سبحانی فر،سید هادی حسینی و یک نفر دیگر از نمایندگان به تصویب کمیسیون رسید.
وی ادامه داد: براساس این پیشنهاد شورای عالی فضای مجازی نقش سیاستگذاری را خواهد داشت و شورای فناوری اطلاعات نیز ابزار کار دولت باقی خواهند ماند و امور اجرایی را دنبال می کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: این پیشنهاد با 12 رای موافق و 9 رای مخالف تصویب شد.
پیرموذن اظهارداشت: با تصویب این پیشنهاد، خواسته دولت و قانون اساسی محقق و ادغام دو شورا نیز کنسل می شود؛ البته باید منتظر تصمیم گیری نهایی در صحن مجلس باشیم.

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، حق امتیاز پایه پروانه‌های اپراتور مجازی موبایل و ارائه خدمات ارتباطی (Servco) به ترتیب ۵۰ و ۲۰ میلیارد ریال تصویب شد.
هیات دولت در آخرین جلسه کاری خود به ریاست رییس‌ جمهور حق امتیاز پایه پروانه اپراتور مجازی تلفن همراه (MVNO) را به میزان 50 میلیارد ریال و پروانه اپراتور مجازی تلفن همراه نوع دوم را 20 میلیارد ریال تعیین و تصویب کرد.
همچنین در این جلسه گفته شد در صورتیکه ارزش خالص روز درآمد پیش‌بینی شده در طرح تجاری بیش از 200 میلیارد ریال باشد، به ازای هر 50 میلیارد ریال 10 درصد به حق امتیاز اضافه خواهد شد. همچنین حق امتیاز پروانه ارایه خدمات ارتباطی (Servco) رقم 20 میلیارد ریال تعیین گردید.
در این جلسه اصلاح اساسنامه سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز صورت گرفت.
براساس اصلاحیه یاد شده، سرمایه سازمان مبلغ 911 میلیارد و 155 میلیون و 773 هزار و 246 ریال است که به 9 میلیون و 111 هزار و 557 سهم یکصد هزار ریالی و 73 هزار و 246 ریال پاره سهم به نام تقسیم می‌گردد و صددرصد سهام متعلق به دولت است.

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر،لباس و پارچه ایرانی می‌تواند به‌عنوان یک محصول گردشگری متفاوت در صنعت گردشگری ایران موردتوجه جدی قرار گیرد.
پیشینه کهن طراحی و تولید لباس در ایران و روند طراحی مدرن توسط نسل نوی طراحان لباس ایرانی به‌خوبی می‌تواند در یک برنامه پویا و سالم در صنعت گردشگری ایران به‌عنوان یک محصول گردشگری مبتنی بر اقتصاد و فرهنگ، گروه جدیدی از گردشگران را راهی ایران کند.

سیمین ثقفی، کارشناس ارشد گردشگری، معتقد است صنعت تولید و طراحی لباس و محصولات مرتبط با آن در ایران نقش مثبتی در رونق گردشگری کشور دارد. او با اشاره به آخرین گزارش سازمان جهانی گردشگری که شاخص فرهنگی را یکی از مقوله‌هایی دانسته که ایران می‌تواند در آن به رقابت در بازار جهانی بپردازد، فعالیت در حوزه فشن را که با مقوله فرهنگ مرتبط بوده شاهدی بر این ادعا می‌داند. او اشاره دارد که پیشینه تاریخی ایران درزمینهٔ تولید و طراحی پوشاک در کنار انواع طراحی لباس و شیوه پوشش منحصربه‌فردی که به‌خصوص در سال‌های اخیر در کشور دیده می، شود، می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد جاذبه‌ای جدید برای گردشگران خارجی باشد و تأکید می‌کند که این محصول جدید در حوزه "گردشگری خرید" قرار گرفته و می‌تواند سهم عمده‌ای در ایجاد درآمد و اشتغال‌زایی به‌ویژه برای زنان داشته باشد.

این کارشناس حوزه گردشگری می‌گوید: در دنیایی که گردشگری خرید می‌رود تا به یکی از بزرگ‌ترین منابع درآمد مبدل شود و خرید کردن یکی از انگیزه‌های سفر در بسیاری از گردشگران و حتی مهم‌ترین انگیزه سفر برای برخی از آن‌هاست، چرا نباید از این پتانسیل گسترده در کشور بهره برد؟ بر اساس آمار اداره گردشگری آمریکا گفته می‌شود که برای 90 درصد آسیایی‌ها، 86 درصد اروپای غربی و 85 درصد اروپای شرقی، خرید کردن مهم‌ترین فعالیتی است که در سفر انجام می‌دهند. اهمیت این حوزه از گردشگری تا آنجاست که سازمان جهانی گردشگری در سال‌های اخیر آن را به‌عنوان یکی از بخش‌های کاملاً مؤثر در رونق صنعت گردشگری می‌داند که می‌تواند فرصت گسترده‌ای را در مقصدهای گردشگری برای کسب درآمد ملی و افزایش ارزش‌های گردشگری در آن مناطق ایجاد کند که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم با دیگر بخش‌های اقتصادی نیز در ارتباط است.
او می‌افزاید: بر اساس گزارشی که سازمان جهانی گردشگری در سال 2014 مبتنی بر تحقیقی میدانی در چند مقصد گردشگری انجام داده، گفته می‌شود تا سال 2004 به‌طور سنتی گردشگران بابت مواردی همچون هتل، رستوران، مراکز تفریحی و یا فرهنگی و دیگر گزینه‌هایی از این قبیل هزینه می‌کردند، اما گردشگران امروزی بیشتر مشتریان محصولات در حوزه‌هایی همچون فشن، صنایع‌دستی یا طراحی هستند.
ثقفی در پاسخ به این سؤال که چه کشورهایی درزمینهٔ گردشگری خرید پیشتاز هستند می‌گوید: اگر نگاهی به نمودارهای سازمان جهانی گردشگری در سال 2012 بیندازیم می‌بینیم که ده کشوری که به ترتیب بیشترین تعداد گردشگر را جذب کرده‌اند به‌عنوان مقصدی برای خرید نیز موردتوجه قرار دارند و درواقع یکی از بیشترین تلاش‌های آن‌ها برای رونق گردشگری، ایجاد مراکز خرید منحصربه‌فرد یا خلق محصولات جدید در این زمینه و تبلیغ پتانسیلی که در زمینهٔ ایجاد تجربه‌های هیجان‌انگیز در گردشگری خرید دارند است. ازاین‌رو توانسته‌اند جایگاه خود را در شمار پربیننده‌ترین مقاصد گردشگری در جهان حفظ کنند. این کشورها به ترتیب فرانسه، آمریکا، چین، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، آلمان، انگلستان، روسیه و مالزی هستند.
او در مورد اینکه چگونه این کشورها توانسته‌اند به این سطح درآمد گردشگری خرید دسترسی یابند گفت: نگاهی به تجربه تک‌تک این کشورها نکات جالب توجهی را فراروی ما قرار می‌دهد. مثلاً فرانسه کشور اول دنیا در جذب گردشگر، تلاش کرده تا با ایجاد فرصت‌های خاصی برای خرید در شهر پاریس و چند شهر بزرگ این کشور تعداد گردشگرانش را افزایش دهد. مثلاً برگزارکنندگان تور، برنامه‌های خاصی در این زمینه اجرا می‌کنند و مراکز خرید محلی در این زمینه همکاری خوبی دارند. حتی کمپین‌هایی هم در این زمینه تشکیل شده مثل کمپین "خرید با پاریس " که در سال 2014 یک مجموعه 270 تایی مرکز خرید با تخفیف را به گردشگران پیشنهاد می‌داد.
ثقفی ادامه داد: آنچه در ایالات متحده می‌بینیم این است که خرید کردن و غذا خوردن دو فعالیت عمده گردشگران در این سرزمین است. بیش از 19 درصد بودجه سفر گردشگران بین‌المللی در مغازه‌ها و فروشگاه‌های خاص صرف می‌شود. گردشگران سنگاپوری 73 درصد از هزینه سفرشان را صرف خرید در آمریکا می‌کنند، مکزیکی‌ها 60 درصد، ژاپنی‌ها 59 درصد، استرالیایی‌ها 47 درصد، آلمانی‌ها 40 درصد و گردشگران بریتانیایی 37 درصد. اسپانیا که در سال 2012 دومین کشور ازنظر درآمد گردشگری بوده جایگاه خودش را به‌عنوان یک مقصد خرید به‌ویژه برای گردشگران اهل آمریکای لاتین، خاورمیانه و آفریقا تثبیت کرده است. کمپین "من به اسپانیا نیاز دارم" نیز توانسته تبلیغ خوبی در این زمینه انجام دهد و حاصل آن است که 1.1 بیلیون دلار در این کشور توسط گردشگران خرج خرید شده که 48 درصد آن توسط گردشگران خارج از حوزه اتحادیه اروپا بوده است. در ایتالیا بخش دولتی عهده‌دار توریسم، تلاش‌های زیادی درزمینهٔ تبلیغات رسانه‌ای انجام داده تا این کشور را به‌عنوان مرکزی برای صنعت طراحی و فشن به دنیا معرفی کند تا آنجا که در سال 2013، در جایگاه سوم کشورهای جهان ازنظر برندهای مختلف در این زمینه قرار گرفته است. ضمن اینکه توجه زیادی به نیازهای گردشگران؛ ایجاد تسهیلات ویزا و هم‌چنین ارتقا و آموزش درزمینهٔ خدمات به مشتری از سوی این کشور صورت گرفته است. اما ترکیه، همسایه فعال ما که همواره مقصد جذابی برای خرید بوده با مقاصدی همچون "بازار بزرگ استانبول" که به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بازارهای سرپوشیده دنیا معرفی می‌شود توانسته در روز بین 250 تا 400 هزار بازدیدکننده جذب کند. از طرفی این کشور در تلاش است تا جاذبه‌های گردشگری خریدش را افزایش بدهد و ازاین‌روست که مرکزی را مثل مرکز خرید Cevahir در استانبول می‌سازد که در اروپا اولین و در دنیا هفتمین از نظر بزرگی به شمار می‌رود.
این کارشناس ارشد گردشگری ادامه داد: آلمان و بریتانیا نیز در سال‌های اخیر ازجمله کشورهایی بودند که بیشترین درآمد را از خرید کردن گردشگران کسب کرده‌اند. بر اساس گزارش‌های رسمی بیشترین هزینه‌ای که توسط گردشگران در آلمان صرف شده در فرانکفورت و توسط گردشگران چینی، سوئیسی و اماراتی بوده است. در انگلیس نیز کمپین "دیدار از بریتانیا" با همکاری دفاتر گردشگری و بهره بردن از برندهای معروف انگلیسی که به‌نوعی میراث فرهنگی این کشور به شمار می‌روند در کنار خرده‌فروشی‌هایی که در بخش تبلیغات خارجی مورداستفاده قرار می‌گیرند، به تبدیل بریتانیا به یک مرکز جذاب خرید کمک می‌کنند.
او با اشاره به کشورهای آسیایی گفت: و اما کشور آسیایی مثل مالزی که به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین مقاصد خرید در جنوب شرق آسیا در سال‌های اخیر شناخته شده و با دارا بودن سه مرکز خرید از هفت مرکز خرید بزرگ دنیا در پایتخت خود، تلاش‌های وزارت فرهنگ و توریسم درزمینهٔ تبلیغ گردشگری خرید، ایجاد کارناوال‌های خرید و حراج توانسته موقعیتی را در بین رقبای این حوزه کسب کند. درآمد این کشور از خرید با اختلاف بسیار کمی از مراکز اقامتی در کشور مالزی جایگاه دوم منبع درآمد گردشگری قرار دارد و شامل 19.8 بیلیون رینگیت یعنی 30.2 درصد از کل درآمد گردشگری این کشور در سال 2013 می‌شود.
چین و روسیه هم که با عنوان سومین و نهمین کشور جذب‌کننده گردشگر در جدول قرار دارند، شاید بیشترین شهرت خود را مدیون محصولات تولیدی خود درزمینهٔ گردشگری خرید هستند. درعین‌حال رشد اقتصادی داخلی و افزایش قدرت خرید مردم این کشورها سبب شده که نه‌تنها تعداد گردشگران خارجی بلکه تعداد گردشگران داخلی نیز افزایش یابد.
ثقفی افزود: بنابراین می‌بینید که چگونه کشورهای قدرتمند جهان درزمینهٔ جذب گردشگر از پتانسیل خرید که درواقع بخش عمده آن شامل "گردشگری فشن" (Fashion tourism) است بهره برده و با ایجاد تجربه‌های منحصربه‌فرد برای گردشگران تشنه خرید، ساخت مراکز خریدی که امکان تجربه و تعامل فرهنگی، سنتی و مردمی را در عین خرید فراهم می‌آورند و طراحی تورهایی که مثلاً دیدار از یک فروشگاه خاص را شامل می‌شود، در رونق چرخه صنعت گردشگری خود می‌کوشند.
با توجه به این‌همه فعالیت‌ها که ازنظر فرهنگی در دنیای ما رخ می‌دهد و تأثیر بسزایی در اقتصاد کشورها دارد، آیا ایران می‌تواند سهمی از این بخش را به خود اختصاص بدهد؟ پرداختن به فشن توریسم و پتانسیل‌های ایران در این زمینه موضوعی است که در بخش بعدی گفت‌وگو با سیمین ثقفی‌، کارشناس ارشد گردشگری و اهل رسانه فعال در حوزه توریسم و فشن (در مالزی) به آن می‌پردازیم.
  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، محمد رضا دومیری گنجی، عکاسی با استعداد از خطّه شمال کشور است. این هنرمند خلاق تصاویری مبهوت کننده از معماری با شکوه مساجد خاورمیانه و به ویژه ایران زمین تهیه کرده که حیرت و شگفتی بسیاری را بر انگیخته است.

معماری خاورمیانه اغلب به دلیل طاق‌های قوسی شکل برازنده و پرشکوه و ستون‌های مارپیچ شگفت انگیزش شناخته می‌شود، ویژگی‌هایی که در آثار دومیری به خوبی مشهود و هویدا است. بسیاری از مکان‌هایی که این عکاس با ذوق در جستجوی سوژه‌ی مناسب سری به آنها زده، با پنجره‌هایی با شیشه‌های رنگی، نظم هندسی شگفت انگیز و کاشی‌کاری‌های ماهرانه و دقیق آراسته شده‌اند.
















  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰
به گزارش فنافر، مستندات این گزارش اثبات می‌کند که تلگرام یک هواپیمای کاغذی سفید رنگ در آسمانی آبی نیست بلکه یک اپلیکیشن شناسایی مخفی کار است که می‌خواهد با نفوذ در عمق سخت‌افزار و نرم‌افزار کاربران، اطلاعات آنان را رصد و تخلیه نماید.

در شرایطی که موج احساس عدم امنیت نسبت به محصولات نرم‌افزاری صهیونیستی در حوزه فضای مجازی که به صراحت و با وقاحت هرچه تمام‌تر به تخلیه اطلاعاتی و جاسوسی از دولت ها و ملت ها مشغول می باشند فراگیر شده بود، به ناگاه برنامه پیام رسانی بر بستر تمامی سیستم عامل ها اعلام موجودیت نمود که شعار خود را امنیت قرار داده بود و اینگونه القا می‌کرد که گویا بر آن شده تا نگرانی های کاربران فعال حوزه شبکه های اجتماعی را برطرف نماید. اما آیا تلگرام، اپلیکیشن پیام رسانی که در میان کشورهای جهان، ایرانیان بیشترین استفاده را از آن دارند، به راستی امن است؟!

از آنجا که برخی از اعضای ناتو علی‌الخصوص کشورهای اروپایی مثل آلمان و انگلیس پدران اصلی ایجاد و تشکیل رژیم نامشروع صهیونیستی محسوب می‌شوند و اسناد متقنی نیز دال بر هبه سرزمین فلسطین با همکاری سعودی‌ها به یهودیان مهاجر توسط انگلیس وجود دارد و و آلمان نیز تا بدین روز کماکان بابت دروغ هولوکاست به رژیم اشغالگر فلسطین غرامت می پردازد، اما به نظر می آید توافق جامعی جهت خدمت رسانی حداکثری به منافع صهیونیست ها در پس تعهدات دائمی آنان ایجاد شده که بسیار قابل تامل است.

اما در این مقال قصد آن داریم که پرده از اسرار این محصول مشترک جاسوسی برداشته و زوایای پنهان این ابزار خطرناک را به نمایش عموم گذاشته تا مشخص شود که تلگرام نه نرم افزاری امن برای کاربران بلکه مصحولی در خدمت امنیت دولت های صهیونیستی می باشد.

مدیر سایت تلگرام، پاول دروف و برادر وی نیکولای بوده که مدیر سابق شبکه اجتماعی وی کی (بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا بعد از فیس‌بوک) می‌باشد که به زاکربرگ دوم معروف است، جالب آنکه این شبکه ضد اجتماعی جزء سایت های محبوب در سرزمین های اشغالی و در میان صهیونیست هاست.

تلگرام

پاول دروف دارای مدرک دکتری زبان شناسی و از تیزهوش ترین دانشجویان دانشگاه سن‌پترزبورگ بوده و پدر وی نیز از یهودیانی است که استاد فلسفه دانشگاه محسوب می شود و در بدو شروع کلاس های خود قسمت هایی از "کتوویم" قسمت سوم "تنخ" را قرائت می‌کند.

پاول در جریان کودتای آمریکایی اوکراین، دستور سرویس امنیتی روسیه FSB را جهت مسدود سازی صفحات رهبران کودتای اوکراین در شبکه اجتماعی وی کی و دادن اطلاعات لیدرهای میدانی کودتا را رد کرده و عملاً باعث گردید که دولت روسیه که بر سر باقی ماندن اوکراین در اتحاد با خود یا پیوستن به اتحاد دشمنان خود تحت فشار بود، با وی برخورد کرده و وی نیز همراه با اعلام استعفاء خود سندی را دال بر فشار ولادیمیر پوتین و دستگاه امنیتی روسیه در وی کی انتشار داد و اعلام کرد هرگز به روسیه برنخواهد گشت. پاول قبل از خروج از طریق دوست هم دانشگاهی خود با پدر وی "مایکل میری لاشویلی" آشنا می‌شود و همراه با سرمایه وی شرکتی به نام "قلعه دیجیتال" را در آلمان ایجاد می‌کند که مرکز آن در "برلین" قرار دارد.

تلگرام

مایکل میری لاشویلی میلیاردر یهودی – صهیونیست روسی - گرجستانی و صاحب شرکت کسب و کار میری لاشویلی و یکی از بزرگترین تاجران طلا و جواهر دنیا و رهبر کنگره یهودیان روسیه است.

تلگرام

وی تاثیرگذارترین عضو WJC کنگره جهانی یهود بوده و در حال حاضر ساکن تل آویو است. مایکل از حامیان تجهیز ارتش رژیم صهیونیستی به آخرین سلاح های روز دنیا و افزایش بودجه نظامی این رژیم می باشد و بارها در کنگره جهانی یهود این موضوع را مطرح کرده است.

جالب آنکه سرور نرم‌افزار تلگرام در کشور انگلیس و شهر لندن بوده و این سوال بی‌پاسخ مانده که چطور می‌شود که شرکتی در برلین آلمان مستقر می‌باشد چرا باید سرور آن در لندن و آن هم بر یک سرور کاملاً دولتی که سایت های دولتی انگلیس بر آن سوار است باشد؟!

تلگرام

با توجه به اسناد یاد شده شکی نیست که تلگرام صرفاً به این دلیل ایجاد شده که با شعار تضمین امنیت کاربران خصوصاً کشورهای هدف صهیونیست‌ها در برهه‌‌ای که اسناد متقنی در باب جاسوسی و فروش اطلاعات توسط وایبر، واتس آپ و اینستاگرام و... در فضای مجازی پخش گردید و اذهان عمومی را مشوش ساخت در لوای این ادعای دروغین ماموریت جمع آوری اطلاعات کاربران اینگونه نرم‌‌افزارها را بدون وقفه ادامه دهند.

مایکل میری لاشویلی کیست؟

همانطور که بیان نمودیم مایکل میری لاشویلی سرمایه دار صهونیست که رئیس کنگره یهودیان روسیه (RJC)،عضو هیئت رئیسه کنگره جهانی یهود (WJC)، رئیس شرکت قلعه دیجیتال (تلگرام) یکی از اصلی ترین و مشوق همیشگی جنگ طلبی ارتش رژیم صهیونیستی بوده و است.

تلگرام

مایکل میری لاشویلی مدیر شرکت قلعه دیجیتال(Digital Fortress) که مدیر و سرمایه گذار نرم افزار تلگرام می باشد یک مهره امنیتی ساده محسوب نمی شود بلکه بجز مسئولیت های رسمی وی، او را می توان یک مدیر اطلاعاتی دانست.

تلگرام
مایکل میری لاشویلی در کنار معاون شاباک (شین بت)

در عکس زیر مشاهده میکنید مایکل لاشویلی کلاهی بر سر دارد که آرم یا نشان خاصی بر آن حک گردیده که برای کارشناسان نظامی امنیتی آشنا به نظر می آید. کسانی که با نیروهای ارتش اسرائیل آشنایی دارند به خوبی میدانند که هر شهروند صهیونیست مناطق اشغالی فلسطین، یک نظامی محسوب شده و طبق قانون داخلی اسرائیل غاصب باید یک محل خدمت نظامی را برای خود انتخاب کنند و در طول سال در خدمت واحد مربوطه بوده و در شرایط خاص نیز بطور کامل تحت فرماندهی رده نظامی مشخص قرار گیرند.

تلگرام

نشانی که به آن اشاره کردیم آرم "سایرت متکل" (סיירת מטכ"ל،Sayeret Matkal) یگان فوق ویژه ستاد کل فرماندهی و عملیات ارتش اسرائیل می باشد که بالاترین مرجع نظامی در دولت نامشروع صهیونیستی محسوب می گردد. نیروهای این یگان مستقیما از فرماندهی ارشد کل ارتش نجس اسرائیل جنایتکار دستور می‌گیرند. جالب آنکه در شرح ماموریت این یگان فوق ویژه آمده است: این نیروها مسئولیت تمامی «عملیات‌های ضدتروریستی»، «عملیات‌های پنهانی و مخفی در عمق خاک دشمن» و قابلیت «حملات ضربتی هم‌زمان» را بر عهده دارند!

تلگرام

جالب آنکه بسیاری از مسئولین طراز اول رژیم صهیونیستی سابقه حضور یا فرماندهی در یگان سایرت متکل را در پرونده جنایتکارانه خود به ثبت رسانده اند؛ از جمله جلادانی که می توان به نام آنان اشاره کرد؛ ایهود باراک، بنیامین نتانیاهو، شائول موفاز و نفتالی بنت(وزیر فعلی اقتصاد) می باشند که هرکدام در زمان خود فرماندهی این یگان یا بخش هایی از آن را بر عهده داشته اند.

تلگرام

سایرت متکل در حقیقت واحد شناسایی ستاد کل ارتش رژیم نامشروع صهیونیستی محسوب می شود و در جای دیگر از جزئیات ماموریت آن بیان شده است: "(conducting deep reconnaissance behind enemy lines to obtain strategic intelligence)" که ترجمه دقیق آن " انجام شناسایی عمیق پشت خطوط دشمن برای به دست آوردن اطلاعاتی استراتژیک " می باشد.

این یگان فوق ویژه که وظیفه این چنینی را بر عهده دارد صرفاً از افسران خبره اطلاعاتی – عملیاتی ارتش رژیم اشغالگر فلسطین تشکیل گشته و هیچ سربازی حق حضور در این واحد را ندارد، این نیروی فوق ویژه طبق اسناد تنها یگان نظامی - امنیتی رژیم غاصب اسرائیل محسوب می گردد که حتی کیدون (Kidon) نیز در عملیات های خود نیازمند تائید فرمانده این یگان می باشد. با تفاسیر فوق می توان تلگرام را تکاور نخبه اینترنتی ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی دانست که درواقع با شعار دروغین حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران که بعد از رسوایی تخلیه اطلاعاتی جاسوس‌کده‌های همیشه همراه وایبر، واتس آپ و اینستاگرام موج ناامنی را در جامعه کاربران این قبیل شبکه‌های ضد اجتماعی ایجاد کرده بودند، فعالیت خود را آغاز کرد تا براساس ماموریتی که برای این یگان فوق ویژه که در بالا بدان اشاره کردیم ترسیم شده ضمن شناسایی دقیق از خطوط دشمن خود به جمع آوری حداکثری اطلاعات استراتژیک آن اهتمام ورزد.

با این حساب باید دانست که تلگرام یک هواپیمای کاغذی سفید رنگ در آسمانی آبی نیست بلکه یک اپلیکیشن شناسایی مخفی کار است که می خواهد با نفوذ در عمق سخت افزار و نرم افزار کاربران اطلاعات آنان را رصد و تخلیه نماید.

شرکت قلعه دیجیتال ۲ دفتر رسمی در منطقه و شهر بوفالو در نیویورک(دفتر اصلی شرکت) و نیز در برلین آلمان(دفتر دوم) و یک دفتر پوششی به نام ریتز کارلتون در هرتزلیا در سرزمین های اشغالی فلسطین دارد و از نکات مهم و جالب توجه آنست که شرکت و تیم تجاری Vaizra که متعلق به پسر ارشد میخائیل میری لاشویلی و دوست و همکلاسی پاول دروف در دوران دانشگاه نیز می باشد در دو شهر از این شهرها دفتر داشته و به کارهای تجاری مشغول است.

نکته حائز اهمیت دیگر آنست که سند رسمی مدیریت و سرمایه گذاری شرکت قلعه دیجیتال نیز در فیلم ذیل بصورت کامل توضیح داده می شود و اکسل نف به همراه یدزحک میری لاشویلی را به ترتیب عضو هیئت مدیره شرکت قلعه دیجیتال و مدیر اجرایی آن و یدزحک میری لاشویلی را رئیس هیئت مدیره و پدر وی را سرمایه گذار اصلی این شرکت معرفی می نماید.

البته در سایت قلعه دیجیتال مدیرکل (مدیر داخلی) این شرکت را فردی یهودی – آمریکایی به نام مت گربر (Matt Gerber) معرفی نموده است که در سابقه او مدیریت شرکت‌های امنیتی حوزه سایبر که زیرمجموعه دولت آمریکا نیز بوده وجود دارد.

Venture village مرجع خبری اخبار ویژه دنیای تکنولوژی در اروپا که اتفاقاً این شبکه خبری نیز در برلین آلمان مستقر است! به صراحت بیان می دارد که قلعه دیجیتال شرکتی آمریکایی با اصالتی روسی (خانواده میری لاشویلی) در راستای توسعه نرم افزارهاست که مسئولیت ساخت و مدیریت تلگرام را به عهده داشته و دارد.

تلگرام

همچنین سایت و نشریه مشهور اقتصادی فوربز (Forbes) که متعلق به خانواده یهودی – آمریکایی اصالتاً اسکاتلندی‌تبار فوربز بوده و دفتر آن در نیویورک مستقر است و جزء موثرترین نشریه های اقتصادی دنیا محسوب می گردد در بخش روسی خود با اشاره به اینکه نرم افزار تلگرام متعلق به شرکت قلعه دیجیتال مستقر در آمریکا است بیان داشته که پاول دروف به عنوان مدیر تلگرام در این شرکت مسئولیت را پذیرفته است.

تلگرام

دیتا سنتر اصلی شرکت نیز در شهر کینگ واشنگتن و منطقه تاکویلا ( Tukwila) در نزدیکی سیاتل واقع شده است که این دیتا سنتر یک مرکز فوق سری و امنیتی محسوب می گردد. موضوع جالب دیگری که در این میان باید در آن تأمل کرد آنست که یکی از سه دیتا سنتر قدرتمند این غول بزرگ جاسوسی مرکز مدیریت شرکت TITAN و صاحب پروژه مخفی پهپاد گوگل و فیسبوک می‌باشد و این نیز سندی کامل بر مدیریت در سایه NSA به وسیله شرکت قلعه دیجیتال در کنترل و همکاری با جاسوس‌خانه‌ای دیگر فضای مجازی به حساب می‌آید.

موضوع به همین سادگی تمام نمی‌شود شرکت SABEY که خود جزء اولین دیتاسنترهای آمریکا و از اصلی‌ترین دیتاسنترهای جهان می باشد که به شرکت ها و سازمان های متعددی مانند ناسا و مایکروسافت و بوئینگ خدمات می دهد! زیر مجموعه شرکت قلعه دیجیتال (Digital Fortress) محسوب می شود. شرکت و فروشگاه آنلاین و مشهور "آمازون" نیز از جمله شرکت هایی است که از خدمات قلعه دیجیتال بهره می برد.

شرکت قلعه دیجیتال به جز امور مرتبط با فناوری اطلاعات و ساخت و ایجاد دیتاسنترها و همچنین نرم‌افزارهای مانند تلگرام که همه در خدمت و تحت مدیریت خانواده میری لاشویلی می‌باشد و به علت قرار گرفتن دفاتر آن در کنار سواحل کشور آمریکا و دسترسی به آب‌های آزاد موقعیت مناسبی نیز برای آنان جهت تجارت ها دیگر نیز فراهم آورده است.

مطمئناً هر عقل سلیمی می‌پذیرفت که پاول دروف، جوانی دانشجو که وی کی (VK) را نیز با سرمایه خانواده لاشویلی راه اندازی کرد نمی‌تواند به یکباره صاحب شرکتی به نام قلعه دیجیتال در آمریکا شود و او صرفاً یک مهره دست دوم و نمایشی روی صحنه بیشتر نیست و حتی شخصیت هایی مانند مت گربر یا اکسل نف نیز تنها افرادی امین برای قبول مسئولیت هایی از سوی دستگاه های امنیتی و شخصیتی نظامی – امنیتی مانند مایکل میری لاشویلی با واسطه پسر وی می‌باشد شخصی که در قامت یکی از بزرگترین رهبران کارتل‌های صهیونیستی جهان و فرمانده‌ای عالیرتبه و پدری معنوی در ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی شناخته می‌شود.

مایکل میری لاشویلی در طول این سال‌ها خود را تا حدی در بین مقامات رژیم صهیونیستی در دنیا موثر نشان داده است که نتانیاهو او را اینگونه خطاب کرده است: من بارها در جلسه وزیران و مسئولین کشور بیان کرده ام آقای لاشویلی سرمایه بزرگی برای امنیت اسرائیل است و ما شکرگذار!!این سرمایه هستیم،آقای لاشویلی از برادر به من نزدیکتر است!!او در همه ی مسایل مرتبط با امنیت اسرائیل از اینترنت و فضای مجازی تا کمک به ارتش قهرمان ما و پلیس شهری یک الگو در میان یهودیان ساکن در اسرائیل است!!!من امروز شخصاً به حضور شما رسیدم که قدردانی خود را از همه زحمات این برادر نزدیک و مهربان بیان کنم!!!

تلگرام

باید دانست قلعه دیجیتال که پروژه ای فوق سری و امنیتی برای سرویس های جاسوسی – تروریستی دولت های صهیونیستی قلمداد می‌شود را نباید موضوعی سطحی در نظر داشت همانطور که اشاره نمودیم، نرم افزار جاسوسی تلگرام در زمانی و با شعاری فریبنده وارد کارزار گشت که گویی حافظ امنیت کاربران اینترنت است و این چنین بود که با اضافه نمودن تمامی آنچه یک یوزر و حتی بالاتر از نیاز وی بدان احتیاج دارد تمامی جذابیت اغواگرایانه خود را بکار بست تا بتواند افراد بیشتری را به خود جلب نماید.کسانی که حتی کمترین شناخت ممکن را از تاریخ جهان دارند به خوبی می‌دانند که دشمنان اسلام، مسلمین و مستضعفین جهان جز به نابودی و حذف ملتی که به بردگی و استثمار آنان در نیاید راضی نخواهند شد و حال چه شده است که چنین نرم افزارهایی که میلیون ها دلار هزینه ساخت آنها شده است را در اختیار ما قرار داده است؟!

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

به گزارش فنافر، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی، نکته قابل‌توجه در برگزاری استارتاپ ویکند گردشگری تهران را، ثبت و ارائه مالکیت معنوی به 10 ایده برتر این رویداد عنوان کرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سیدمحمدحسین سجادی نیری، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی گفت: نخستیــن استــارت‌آپ ویکند (Startup Weekend) گردشگری ایران با موضوع هتلداری و گردشگری از عصر روز چهارشنبه 20 خرداد تا پایان جمعه 22 خرداد و با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری در کاخ موزه نیاوران اجرا شد.
وی توضیح داد: تاکنون در ایران 50 استارت‌آپ ویکند با حمایت معاونت علمی برگزارشده، اما این نخستین‌بار است که استارت‌آپ ویکند با موضوع گردشگری برگزار می‌شود.
نیری درباره برگزارکنندگان این استارتاپ گفت: استارت‌آپ ویکند یک رویداد آموزشی- تجربی (Experiential Education) در سراسر دنیا است که در سه روز متوالی انتهای هفته برگزار می‌شود. این برنامه را گروهی از فعالان گردشگری الکترونیک اجرا کردند.
وی توضیح داد: در این برنامه شرکت‌کنندگان از برنامه‌نویسان، مدیران تجاری، بازاریاب‌ها و طراحان گرافیک گرد هم می‌آیند تا طی ۵۴ ساعت ایده‌هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند. در این برنامه، 105 شرکت‌کننده با هدف راه‌اندازی کسب‌وکار، درباره موضوعات گردشگری، هتلداری و مسائل فرهنگی وابسته، ایده‌های خود را در این استارت آپ مطرح کردند.
به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی، در تعداد این ایده‌ها هیچ محدودیتی وجود نداشت اما از میان ایده‌های مطرح‌شده 10 ایده برتر از سوی هیات داوران انتخاب شد که شرکت‌کنندگان در قالب تیم‌های 10 نفره تلاش کردند این ایده‌ها را به کسب‌وکار یا محصول واقعی تبدیل کنند.
وی با تاکید بر این‌که در کنار شرکت‌کنندگان و این گروه‌ها مربیانی نیز با مهارت‌های مختلف کسب و کار، کارآفرینی، IT و فنی، گردشگری، گرافیک وغیره حضور داشتند و گروه‌ها را راهنمایی کردند، افزود: هر یک از گروه‌ها یک بیزینس پلان در اختیار داشت که متناسب با پیشبرد ایده یا محصول خود، اجزای آن را پر کرده و به اتمام رسانید.

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، پرویز کرمی که یکی از اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره است، از امضای تفاهم‌نامه‌ای میان معاونت علمی و فناوری ریاست جموری و سازمان صدا و سیما خبر داد و گفت: این تفاهمنامه در حوزه فرهنگ‌سازی، ترویج علم و فناوری و حمایت از تولیدات ساخت داخل امضا شده است.

وی ادامه داد: معتقدم که یکی از ثمرات تفاهم‌نامه، تخصیص در تبلیغ و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان و کالاهای ساخت داخل است. همچنین می‌توانیم امیدوار باشیم که با این تفاهم، فیلم‌ها و محصولات ارائه شده در جشنواره فیلم فناوری و صنعتی امکان نمایش از طریق شبکه‌های مختلف تلویزیونی را پیدا کنند.

در تولید و نشر علم جایگاه خوبی داریم اما در ترویج آن خیر

پروز کرمی در ادامه سخنانش با تاکید بر اهمیت ترویج و عمومی‌سازی علم و فناوری گفت: ایران در بخش تولید علم به اذعان پایگاه‌های استاندارد بین‌المللی از رتبه ممتاز در منطقه و خوب و عالی در جهان برخوردار است. همچنین در نشر علم نیز فعالیت‌های خوبی انجام شده است اما متاسفانه ترویج و عمومی‌سازی علم در کشور از جایگاه مناسب و شایسته‌ای برخوردار نیست و سازمان‌ها و نهادهای دخیل در این موضوع باید بیش از پیش فعالیت داشته باشند.

وی یکی از این اقدامات موثر در حوزه ترویج علم را برگزاری جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی دانست و خاطرنشان کرد: جشنواره فیلم و عکس صنعتی، فناورانه و نوآوری که توسط جهاد دانشگاهی و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن تجارت برگزار می‌شود می‌تواند گامی مثبت در جهت این اهداف باشد.

جشنواره «فردا» می‌تواند تاثیرگذار باشد

این مدیر فرهنگی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته پرچم‌داری ایران در نهضت تولید علم و حمایت از ارتقای فناوری و نوآوری کشور بوده است، تاکید کرد: تقریبا هیچ سخنرانی در سال‌های گذشته نبوده است که توسط مقام معظم رهبری انجام بشود و در آن بخش مهمی از سخنان ایشان به موضوع خودباوری، نظارت، هدایت و حمایت در موضوعات مرتبط با علم، فناوری و پیشرفت‌های علمی و نوآورانه اختصاص پیدا نکند.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به توانایی تاثیر بر این حوزه از طریق جشنواره فیلم و عکس «فردا» عنوان کرد: این جشنواره ضمن اینکه داشته‌های ما را به نمایش می‌گذارد، باید به ارتقای کیفی کارها کمک کند و دلیلی باشد برای هنرمندان و فیلم‌سازان که به این عرصه ورود پیدا کنند.

وی ادامه داد: ما در کشور جشنواره‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و حتی سیاسی داریم که تولیدات سمعی و بصری مناسبی در این زمینه داشته‌ایم، اما در حوزه‌ علم و فناوری کمبود احساس می‌شود و امیدواریم جشنواره فیلم‌های فناوری صنعتی (فردا) بتواند این خلا را جبران کند، چرا که پوشش مناسب این حوزه خودباوری، خوداتکایی و امید به آینده را در پی خواهد داشت.

 معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از ارکان جشنواره «فردا» است

پرویز کرمی در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جشنواره، اظهار کرد: این معاونت به عنوان پیشنهاد دهنده، حمایتگر و هدایتگر جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی «فردا» است. به نظر ما، یکی از ارکان اصلی جشنواره، این معاونت است که علاوه بر کمک‌های مادی، کمک محتوایی و کارشناسایی هم انجام خواهد داد.

این عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره فیلم‌های فناوری و صنعتی در عین حال با یادآوری اینکه کارهای فرهنگی دیربازده هستند، اظهار کرد: شروع یک حرکت جریان‌ساز در حوزه فرهنگی با مشکلاتی همراه است، اما پایداری، ممارست و پیگیری اهداف می‌تواند بسیار پر ثمر و سودمند باشد.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهور در پایان با تاکید بر حرکت رو به جلوی ایران در حوزه علم و فناوری تصریح کرد: کشور ما در آستانه ورود به اقتصاد نوینی است که از اقتصاد دانش‌بنیان و مقاومتی سرچشمه گرفته شده است. این اقتصاد می‌تواند در دنیای کنونی، صنایع ما را معرفی کند و چالش‌های ایجاد شده توسط تحریم‌های ظالمانه را حفظ کند و در واقع یکی از راه‌های برون‌رفت از وضعیت فعلی به وضعیت مطلوب در اقتصاد باشد. از این رو معرفی و ترویج این اقدامات از طریق جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی، می‌تواند اهمیت داشته باشد.

سومین جشنواره ملی فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا) از هفتم تا نهم مردادماه به دبیری مسعود نجفی در شهری خارج از پایتخت برگزار می‌شود.

فراخوان این جشنواره از چندی قبل منتشر شده است و علاقمندان می‌توانند آثار خود را در هفت بخش تعیین شده تا 31 خردادماه ارسال کنند. فراخوان جشنواره از طریق سایت WWW.JDFEST.IR قابل مشاهده است.

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، در حال حاضر نیاز کشور به کاغذ چاپ و تحریر حدود 320 هزار تن در سال است، که از این مقدار حدود 70 هزار تن توسط دو کارخانه چوب و کاغذ مازندران و کارخانه کاغذ پارس در کشور تولید می گردند و الباقی توسط تجار و یا شرکت های دولتی ، بانک ها و ... وارد می‌شود.
سوال اینجاست چرا با این کمبود، کارخانجات تولید کاغذ چاپ و تحریر جدید در کشور احداث نمی گردد.
دلایل آن را می توان در زیر مشاهده نمود:
-1 ظرفیت تولید کاغذ چاپ و تحریر در دو کارخانه چوب و کاغذ مازندران و کاغذ پارس سالیانه حدود 140000 تن می باشد اما عدم حمایت دولت از این دو کارخانه باعث شده است این کارخانجات نتوانند به ظرفیت های اسمی خود برسند.
-2 شرکت های دولتی و بعضی از مصرف کنندگان عدم کیفیت کاغذ ایرانی را بهانه ای برای واردات کاغذ چاپ و تحریر کرده اند و در جایی که می شود از کاغذ ایرانی استفاده نمود به جای آن از کاغذ وارداتی استفاده می‌کنند.
-3 سرمایه گذاری در بخش تولید کاغذ چاپ و تحریر هزینه بسیار بالایی را طلب می نماید و این امر باعث شده است سرمایه گذاران بر روی این کاغذ سرمایه گذاری نکرده و سرمایه های خود را بیشتر به طرف کارخانجات تولید کاغذهای صنعتی سوق دهند زیرا تولید و فروش کاغذهای صنعتی نیاز به سرمایه کمتری داشته و مشکلات فروش کاغذ چاپ و تحریر را هم ندارد.
-4 راه اندازی یک کارخانه تولید چاپ و تحریر بدون حمایت کامل دولت _ در بخش سرمایه گذاری _ تقریباً محال است.
پیشنهاد می‌شود با توجه به محدودیت شدید استحصال از جنگل ها کارخانجات تولید کاغذ چاپ و تحریر فقط در منطقه خوزستان و تنها با استفاده از مواد اولیه باگاس (تفاله نیشکر) مقرون به صرفه بوده و در حال حاضر ظرفیت احداث دو کارخانه 100000 تنی کاغذ و چاپ و تحریر در این منطقه کاملاً مشهود است.

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، با توجه به پرداخت این دوره از جشنواره به مفهوم کودک و خانواده و تاکیدی که بر جایگاه اسباب بازی، نوشت افزار و وسایل سرگرمی به عنوان کالای تاثیرگذاری فرهنگی بر آینده کودکان دارد؛ دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب بازی حمایت خود را از این جشنواره اعلام کرد.

در جلسه ای که با حضور داریوش رضوانی دبیر جشنواره مصرف کالاهای فرهنگی با الگوی ایرانی – اسلامی و محمدحسین فرجو دبیر شورای نظارت بر اسباب‌بازی‌ برگزار شد، به برگزاری مستمر این جشنواره تاکید و مقرر شد علاوه بر حمایت از این جشنواره، شورای نظارت بر اسباب بازی پلی میان تولیدکنندگان و طراحان اسباب بازی و دبیرخانه این جشنواره باشند.

بازی و فرآیندهای آن برای کودکان یک واقعیت است و کودکان از طریق بازی تجارب ارزنده ای را کسب می‌کنند. اگر چه بازی‌های کودکانه یکی است اما محتوای بازی ها تا حدود زیادی به شرایط فرهنگی محل زندگی افراد بستگی دارد و بخشی از هویت فرهنگی و ارزشی هر ملت را از خلال بازی ها و اسباب بازیهای شان می توان شناخت.

اولین جشنواره مصرف کالاهای فرهنگی ایرانی- اسلامی به همت معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با مشارکت سازمان زیباسازی شهرداری تهران، شهریور ماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

  • مصطفی ایمانی