بایگانی مرداد ۱۳۹۴ :: alisetesterblog

alisetesterblog

۳۰ مطلب در مرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

صنعت فناوری دوست دارد از امواج رادیویی بیشتر از چیزی که الان هست و محدود به انتقال اطلاعات دیجیتالی است، استفاده کند. بعد از شارژ بی‌سیم و انتقال برق روی این امواج اکنون کاربردهای جدیدی تعریف می‌شود. تصور کنید با روشن کردن وای‌فای گوشی موبایل یا اسمارت‌فون خود از چیزهایی که پشت یک دیوار تاریک هستند، اطلاع پیدا کنید. به‌خصوص، بتوانید تعداد افرادی که آن پشت قایم شدند یا بی‌خبر از حضور شما دارند زندگی می‌کنند را بشمارید و محل دقیق‌شان را تعیین کنید. مسلماً اولین کاربردی که از این فناوری به ذهن می‌رسد، استفاده در تعقیب و گریزهای پلیسی یا گروگان‌گیری‌های پیچیده شهری است. بارها این صحنه‌های تخیلی را در فیلم‌های هالیوودی دیدیم و اکنون در خبرها آمده یک سیستم طراحی شده دانشگاهی واقعاً می‌تواند اجسام متحرک پشت یک دیوار بلند را شناسایی کند.

محققانی از دانشگاه UCL لندن سیستمی برای شناسایی افراد توسط امواج وای‌فای و سیگنال‌های تلفن همراه با استفاده از اثر دوپلر طراحی کردند. این سیستم می‌تواند افراد پشت یک دیوار با ضخامت ۲۵ سانتی‌متر را تشخیص دهد. این سیستم جایزه مخصوص مهندسین امواج رادیویی در گروه مخابرات NI Week 2015 را از آن خود کرده است. در تحقیقات دیگر قبلی، دو دانشجو دانشگاه MIT به نام‌های دینا کاتبی و فادل ادیب یک رادار رادیویی ساخته بودند که با استفاده از باندهای فرکانسی خانگی می‌توانست افراد پشت یک دیوار را شناسایی کند اما این رادار در یک حالت گیرنده – فرستنده کار می‌کند و باید آن سوی دیوار نیز یک دستگاه رادار دیگر باشد.

مزیت سیستمی که در دانشگاه UCL طراحی شده این است که خودش گیرنده و فرستنده سیگنال‌ها است و از آن مهم‌تر اینکه روی فرکانس‌های کاری شبکه‌های وای‌فای (استاندارد ۸۰۲٫۱۱a/b/g/n/ac) کار می‌کند. این استاندارد روی دستگاه‌های موبایل، تبلت، نوت‌بوک، روترهای بی‌سیم و هر چیزی که از شبکه وای‌فای استفاده می‌کند، فعال است. به علاوه، این سیستم می‌تواند با شبکه‌های موبایل LTE و سیستم‌های GSM نیز کار کند. سیستم موقعیت هدف پنهان شده و غیرقابل مشاهده را با مقایسه دو سیگنال شناسایی می‌کند. کانال مرجع سعی می‌کند سیگنال‌های پایه را از منابع اکسس‌پوینت یا RF موجود در محل دریافت و بعد با استفاده از کانال نظارتی، تغییرات امواج دوپلر منعکس شده بر اثر حرکت هدف را محاسبه و مقایسه می‌کند. این سیستم سیگنال‌های دریافت شده از دو کانال مرجع و کانال نظارتی را با یکدیگر مقایسه می‌کند و با استفاده از تغییرات بسیار کوچک ایجاد شده می‌تواند موقعیت هدف را تشخیص دهد. این سیستم با استفاده از دریافت‌کننده‌های FPGA و شرکت سازنده رادارهای پرقدرت وای‌فای مبتنی بر دوپلر و برخی رویکردهای نرم‌افزارمحور طراحی شده است. کانال مرجع می‌تواند هر دستگاه انتشار‌دهنده سیگنال‌های وای‌فای باشد. این روزها کمتر خانه یا ساختمان و خیابانی را می‌تواند پیدا کرد که هیچ دستگاه وای‌فای نداشته باشد. یکی دیگر از کاربردهای این سیستم می‌تواند برای تشخیص ترافیک خودروها باشد.

پیش‌بینی می‌شود با افزایش سرعت پارامترهای محاسباتی و پردازشی و افزایش زمان تجمیع سیگنال‌ها به همراه کاهش آستانه حساسیت بتوان حرکت‌های بسیار کوچک و ظریف را هم دید. مثلاً بتوان حرکت‌ها یک دست را تشخیص داد. در این مرحله این دستگاه نمی‌تواند هیچ‌گونه عکسی از هدف ثبت یا تولید کند و فقط یک طرح ابری پراکنده قرمز رنگ از هدف نشان می‌دهد؛ شبیه همان چیزی که با عینک‌های مادون قرمز می‌توان مشاهده کرد. همین اندازه از ترسیم وضعیت هدف کافی است که نشان بدهد وجود دارد و کجاست. مسلماً در آینده‌ای نزدیک می‌تواند اطلاعات جزئی‌تری از هدف به دست آورد و به سوی ترسیم چهره و چیزهای دیگر رفت.

منبع: یک پزشک

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

چه کسی جان اف کندی را ترور کرد؟

چه رازی در پس مثلت برمودا نهفته؟

فراماسونری چه اهدافی را دنبال می‌کند؟

پاسخ به همه این سوالات ساده و صریح است؛ تنها کاری که برای جواب دادن به این سوال‌ها باید انجام دهید اضافه کردن «از قول منابع خبری که نخواستند نام‌شان فاش شود» در ابتدای پاسخ خود است تا به همین راحتی به هر سوال ریز و درشتی در هر زمینه و مبحثی جواب داده باشید. از این گذشته میزان اعتبار پاسخ این سوالات نه به‌خاطر جواب معتبر و قانع‌کننده آنها، بلکه به دلیل «منبع انتشار» آنها در نظر اذهان عمومی دوچندان می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت ایدکو (توزیع کننده محصولات کسپرسکی در ایران)؛ خبرگزاری رویترز به تازگی گزارش «بین‌المللی و اختصاصی بزرگی» را در حوزه آنتی ویروس‌ها منتشر کرد. اما در این گزارش که پر از ادعاهای دروغ است، رویترز مدعی شده که کسپرسکی بدافزارهایی را طراحی کرده و به‌طور ویژه آنها را بین راهکارهای امنیتی شرکت‌های رقیب منتشر کرده تا عملکرد این نرم‌افزارها دچار اختلال شود و سهم بازار کسپرسکی بالا بکشد. البته می‌توان داستان رویترز را باور کرد؛ اما به شرطی که به جزئیات دیگر این داستان فانتزی هم اشاره می‌شود؛ اینکه محققان کسپرسکی در دخمه‌های زیرزمینی بدافزارها را طراحی و سوار بر خرس‌های قطبی آنها را بین دشمنان منتشر می‌کردند!

داستان خبری رویترز برپایه اطلاعاتی از سوی «کارکنان سابق» کسپرسکی که نمی‌خواستند نام‌شان فاش شود بنا شده است، درحالیکه تمام اتهام‌های رویترز علیه کسپرسکی کاملا بی‌پایه و اساس است.

اما بیایید این خبر جعلی را با ترازوی عقل و منطق بررسی کنیم. معمولا کارکنانی که با دلخوری از سازمانی جدا می‌شوند درباره کارفرمایان سابق خود بد و بیراه می‌گویند، اما در این مورد، رویترز دروغ‌های بی شاخ و دمی را کنار هم ردیف کرده است. شاید این «منابع خبری» با حرف‌های خود موفق شدند گزارشگران رویترز را حسابی تحت تاثیر قرار دهند تا این خبر منتشر شود، اما واقعیت آن است که انتشار یک خبر با برچسب «انحصاری» آن هم بدون منابع یا شواهد موثق تنها یک کار خبری ضعیف است. باید منتظر ماند و دید این «منابع خبری» در گزارش بعدی خود چه داستان‌هایی را علیه کسپرسکی سر هم می‌کنند و چه کسی ممکن است حرف‌هایشان را باور کند.

در واقع داستان خبری رویترز معجونی از چند خبر واقعی و انبوهی از خیال و فانتزی است.

8-17-2015 5-19-04 PM

در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ صنعت آنتی بدافزار درپی ضعف بزرگی در شناسایی False Positiveها (تفکیک فایل‌های بدافزاری از فایل‌های سالم) ضربه بزرگی خورد و متاسفانه کسپرسکی نیز یکی از شرکت‌هایی بود که متحمل این ضربه شد. اما کاشف به عمل آمد که این ضربه بزرگ ناشی از یک حمله سازمان یافته علیه صنعت امنیت نرم‌افزاری بوده است. به بیان دیگر فرد یا افرادی اقدام به انتشار نرم‌افزارهای سالم می‌کردند که در دل آنها کدهای خرابکارانه گنجانده شده بود تا موتور آنتی ویروس بسیاری از شرکت‌ها از جمله کسپرسکی را به چالش بکشد. بعد از گذشت دو سال هنوز عامل آن حملات شناسایی نشده، اما از نگاه رویترز، کسپرسکی پشت همه ماجراها بوده است! من که از شنیدن این افترای بی‌اساس شگفت‌زده شده‌ام!

اما ماجرا واقعا از چه قرار است؟ در ماه نوامبر ۲۰۱۲، محصولات کسپرسکی چند فایل سالم را به‌اشتباه فایل آلوده و ویروسی تشخیص دادند این فایل‌ها به سرویس‌های بازی Steam، Mail.ru و سرویس QQ تعلق داشت. تحقیقات درون‌سازمانی کسپرسکی نشان داد این تشخیص اشتباه درپی یک حمله سازمان‌دهی شده از سوی افراد ناشناس صورت گرفته است.

علاوه بر این تا چند ماه قبل از این حادثه، تیم تحقیقات ضد بدافزار کسپرسکی از طریق شبکه‌های اطلاعاتی در صنعت امنیت مانند وب‌سایت VirusTotal بارها فایل‌هایی را از سه کلاینت نام‌برده دریافت کرد که کدپایه آنها اندکی دستکاری شده و کدهای خرابکارانه به آنها افزوده شده بود.

بعدها به این نتیجه رسیدیم که مهاجمان احتمالا از الگوریتم تشخیص بدافزاری هر شرکتی شناخت و آگاهی داشتند و دقیقا می‌دانستند کدهای بدافزاری را کجا تزریق کنند تا نرم‌افزارهای ضد بدافزار دنبال آنها بگردند (و در نتیجه آنتی ویروس‌ها فایل‌های سالم را به‌عنوان فایل آلوده شناسایی کنند و تشخیص اشتباه دهند).

موارد False Positive بعد از انتشار آپدیت فایل‌های دستکاری شده شناسایی شدند. سیستم آنتی بدافزار کسپرسکی با مقایسه فایل‌های دستکاری شده با فایل‌های پایگاه داده خود موفق شد فایل‌های خرابکارانه را شناسایی کند. در گام بعدی، الگوریتم شناسایی بدافزار خود را بهبود بخشیدیم تا از تکرار چنین رویدادی بپرهیزیم.

اما این حملات سازمان‌یافته تا پایان سال ۲۰۱۳ ادامه داشت و همچنان شاهد فایل‌های سالم و دستکاری شده فراوانی بودیم. از این گذشته باخبر شدیم که کسپرسکی تنها قربانی این حملات نبوده و شرکت‌های دیگری نیز هدف این فایل‌های دستکاری شده قرار گرفته بودند تا با تشخیص اشتباه از اعتبار محصولات آنها کاسته شود.

در سال ۲۰۱۳ پشت درهای بسته جلسه‌ای را با سایر بازیگران مطرح در صنعت امنیت سایبری و شرکت‌های نرم‌افزاری بزرگ برگزار کردیم که این حملات سازمان‌یافته بر کسب و کار آنها تاثیر گذاشته بود. همچنین برخی از شرکت‌های نرم‌افزاری بزرگی که از این حملات در امان مانده بودند نیز در این جلسه شرکت داشتد. شرکت‌کنندگان در جلسه اطلاعات خود در مورد این حمله گسترده را به اشتراک گذاشتند و تلاش شد تا افراد و مقاصد پشت آن شناسایی و راهکاری عملی برای جلوگیری از بروز دوباره چنین حوادثی تدوین شود. متاسفانه نتیجه پرباری از این جلسه حاصل نشد. در واقع برخی از شرکت‌کنندگان احتمال دادند که یک تولید کننده آنتی ویروس ممکن است پشت این حملات بوده باشد و یا یک بازیگر جدید و ناشناخته کمپینی را علیه محصولات آنتی ویروس به راه انداخته تا کدهای بدافزاری آن ناشناخته بماند.

چنین دروغ‌ها و تهمت‌هایی چیز جدیدی نیست. از اواخر دهه ۹۰ همراه خودم پلاکاردی را به کنفرانس‌های خبری می‌بردم که روی آن بزرگ نوشته شده بود «نه!» تا با این پاسخ ساده و مستقیم در وقت و انرژی خودم صرفه جویی کنم. به این ترتیب هروقت کسی سوال می‌کرد که «آیا خود شما ویروس می‌نویسید تا آنتی ویروس‌تان آنها را پاک کنند؟» فقط پلاکاردم را نشان می‌دادم. هنوز هم که هنوز است از این دست سوالات از من پرسیده می‌شود. اما واقعا خیال می‌کنند یک کسب و کار ۱۸ ساله که برپایه اعتماد صد در صدی بنا شده دست به انجام چنین کارهایی می‌زند؟

به چشم بعضی‌ها شما همیشه گناهکار هستید مگر آنکه خلافش ثابت شود. چنین افرادی همیشه وجود دارند و زندگی تا بوده همین بوده است. اما امیدوارم مردم با دیدی باز به بی‌اساس بودن این اتهامات کذب و غیرمنطقی پی ببرند. با اطمینان می گویم که به همکاری تنگاتنگ خود با سایر بازیگران عرصه امنیت سایبری ادامه خواهیم داد تا دنیای دیجیتال امن‌تری را خلق کنیم و در راه مبارزه با تهدیدات امنیتی و برملا کردن منبع و عوامل آنها ذره‌ای در فروگذار نخواهیم کرد.

منبع: یک پزشک

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

ظرفیت های گسترده ی تلفن همراه باعث شده است که بسیاری از امورات روزانه را با آن انجام دهیم، از کارهای بانکی و پرداخت ها تا امور اداری و گردش اینترنتی و حتی بازی و سرگرمی؛ در این میان مطالعه (خواندن کتاب مکتوب و یا شنیدن کتاب صوتی) قدمتی بیشتر ولی سهم کمتری دارد!

شاید علت آن نبود ساز و کار قانونی و منظم عرضه کتاب الکترونیک – اعم از صوتی و متنی – باشد؛

فراکتاب (آوابوک سابق) تلاشی در این راستا است که در نوع خود متمایز و پیشتاز است، این پروژه اولین بار در شهریور ۱۳۹۲ رسما ثبت شد که در نوع خود اولین محسوب می شود، اما این پروژه که عمر آن (از ایده) حدود ۵ سال عمر دارد دارای دو وجه شاخص فنی و محتوایی است.

بعد فنی

در بعد فنی برای توسعه آن تاکنون حدود ۱۵۰۰۰ نفر ساعت زمان صرف شده که حاصل آن بیش از ۷۰۰۰ کامیت می باشد، این پروژه به صورت توزیع شده طراحی شده است و دارای بخش هایی چون هسته مرکزی، فروشگاه ها (بر بستر اندروید و وب)، نرم افزار تبدیل محتوا و کتابخوان است، اما شاید جدی ترین فصل تمایز این سامانه نسبت به نمونه های مشابه خود (چه داخلی و چه خارجی) استفاده از یک پسوند بومی و طراحی شده توسط این شرکت به نام .ava باشد، این پسوند می تواند انواع مختلف محتوا را اعم از صوت، متن و تصویر را ارائه دهد که به لحاظ نمایش متن از امکان word wrap پشتیبانی می کند تا مطالعه متن بر روی گوشی های تلفن همراه آسانتر گردد. از طرفی این پسوند امکان تغییر قلم، اندازه و یا یادداشت گذاری و حاشیه نویسی بر روی متن را میسر می کند.

8-17-2015 11-09-05 AM

(نمایی از متن کتاب در نرم افزار فراکتاب)

 یکی از مزیت های رقابتی این پسوند، ارائه کتابهای صوتی به سبک های صوتی، متن و صوت و سبک کتاب کودک است.

- سبک صوتی:

8-17-2015 11-10-02 AM

(نمایی از فهرست و صفحه مطالعه در یک کتاب صوتی)

یکی از مشکلات عمده گوش دادن به یک کتاب صوتی، سردرگمی در مطالعه است! در واقع شما نمی دانید کجای داستان هستید و تنها با حرکت در دقایق و ثانیه ها می توانید حدس بزنید که کدام فصل هستید، برای حل این مشکل در روش سنتی برای هر فصل یک فایل جداگانه ارائه می شد که حال اگر فصلی کوتاه هم باشد شما یک فایل جداگانه دارید و ….

اما در فراکتاب، تجربه ی متفاوتی خواهید داشت، در کتابهای صوتی فهرستی درج شده است که شما را دقیقا به ابتدای همان فصل می برد، همچنین نوار پیمایشی در نظر گرفته شده است که موقعیت زمانی شما را نشان می دهد. بدین ترتیب شما هرگز گم نمی شوید!!!!!!

- سبک متن و صوت همگام

8-17-2015 11-11-48 AM

(نمایی از صفحه خرید و صفحه مطالعه یک کتاب صوت و متن همگام)

اما اگر تجربه ی کاملا متفاوتی می خواهید،،،،،،،

کتاب های متن و صوت همگام می تواند جذاب باشد. در این مدل ارائه محتوا، شما علاوه بر صوت کتاب، قسمتی از متن که صوت متناظر با آن در حال پخش است، را به صورت رنگی مشاهده می کنید. در این مدل شما جمله به جمله با صوت همگام هستید، که علاوه بر مشخص کردن موقعیت شما در متن، در آموزش و یادگیری به ویژه زبان انگلیسی بسیار موثر و کاربردی است.

 – سبک کتاب های کودک

8-17-2015 11-12-38 AM

(نمایی از صفحه مطالعه در یک کتاب سبک کودک)

اما وقتی بحث کتاب کودک مطرح می شود، اهمیت متن کاهش و اهمیت جلوه های بصری افزایش میابد. در سبک کتاب کودک یک تصویر به صورت منظره (landscape) و تمام صفحه (Full screen) نمایش داده می شود و هر صفحه صوت متناظر با خود را دارد که در آن راوی شرح ماجرا را بیان می دارد.

بعد محتوایی

اما در بعد محتوای این پروژه در حال حاضر با ۱۳۰ ناشر و نزدیک به ۲۰۰۰ محتوا اعم از کتاب، سخنرانی، کتاب صوتی و برنامه رادیو تلویزیونی (به صورت صوت و یا صوت و متن همگام) در حال فعالیت است.

لازم به توضیح است آثار این کتابخانه در حوزه های مختلفی چون، زبان انگلیسی، موفقیت و سبک زندگی، رمان و شعر دسته بندی شده اند تا برای جست و جوی کاربران را آسان تر کنند.

منبع: یک پزشک

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، پاییز امسال اندروید ۶٫۰ منتشر خواهد شد.این نسخه اندروید اولین بار در همایش I/0 در اواخر ماه می به صورت پیش‌نمایشی رونمایی شد.

اما گوگل که عادت دارد، نام هر نسخه جدید اندروید را یک خوراکی لذیذ بگذارد، در آن زمان نگفت که نام اندروید ۶٫۰ چیست. ما فقط می‌دانستیم که اول این خوراکی لذیذ M است.

اما حالا گوگل به صورت رسمی اعلام کرده که منظور از M، مارشمالو است که در فارسی آن ر ا پاستیل پفی یا پف‌نبات ترجمه کرده‌اند.

این خوراکی نوعی آب‌نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سپیدهٔ تخم مرغ و شکر یا شیرهٔ نشاسته تهیه می‌شود و بافتی اسفنجی دارد
پف‌نبات گاه به صورت برشته شده نیز مصرف می‌شود.

به رسم همیشگی، گوگل بیرون ساختمان گوگل، مجسمه هر نسخه مهم اندروید را نصب می‌کند.

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، دبیرستاد فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: باید در حوزه صنایع فرهنگی به فکر توسعه و گسترش بازار صنایع فرهنگی در خارج از کشور باشیم.

مهندس سید محمد حسین سجادی نیری در گفتگو با مرکز خبر دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در حال حاضر ستاد فناوری های نرم و هویت ساز در نظر دارد از طریق نهادهای زیر بنایی از جمله مراکز نوآوری، پارک های علم و فناوری که می توانند به شرکت های دانش بنیان کمک کند در جهت توسعه بازار صنایع فرهنگی اقدام کند.

وی در ادامه به نقش شبکه های اجتماعی در تبلیغ و ترویج محصولات فرهنگی اشاره کرد و افزود: اصولاً شبکه‌های اجتماعی در دنیا به عنوان یک ابزار بازاریابی مدرن مطرح هستند و از این طریق بسیاری از محصولات را تبلیغ می کنند اما متاسفانه در ایران شبکه های اجتماعی‌ با ابهاماتی از جمله مشخص نبودن ضوابط و چارچوب و کارکردهای واقعی آن رو برو هستیم که باید این مسئله مورد توجه مسئولین قرار بگیرد تا هم از این روش بتواند به نحو احسن برای تبلیغ و ترویج محصولات فرهنگی بومی و اسلامی در جهان استفاده کند.

نیری همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر تاثیر طراحی و ترویج سیاست های نظام نوآوری صنایع فرهنگی بر رشد زیست بوم این صنایع، گفت: نظام نوآوری در شکل دهی زیست بوم صنایع فرهنگی نقش بسزایی دارد به طوری که مهم ترین عامل شکل دهی در رشد و توسعه صنایع فرهنگی، اکوسیستم و زیست بوم است.

وی همچنین ادامه داد: باید نهادها به درستی در اکوسیستم و زیست بوم‌ها جایابی شوند تا نقش و فعالیتی که بر عهده دارند را به درستی انجام دهند و این جایابی ها وظایفی است که بر عهده نظام ملی نوآوری است.

دبیرستاد فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی به توجه مقام معظم رهبری بر نظام ملی نوآوری اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر نظام ملی نوآوری تاکید داشتند که خوشبختانه کارگروه نظام ملی نوآوری در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفته است.

وی همچنین ادامه داد: خوشبختانه ستاد فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی همواره به عنوان یکی از مجموعه‌هایی که در نگارش نهایی زیست بوم توسعه صنایع فرهنگی نقش محوری و جدی می تواند داشته باشد با کارگروه نظام ملی نوآوری در تعامل است.

وی همچنین توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به موضوعاتی همچون اسباب‌بازی، نوشت افزار و...  بسیار پسندیده دانست و گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی یک نهاد فراقوه‌ای در حوزه فرهنگی است که  بالاترین مسئولیت قانون‌گذاری فرهنگی را عهده دار است به همین منظور همه دستگاه‌ها باید با این نهاد همکاری لازم را داشته باشند.

مهندس سید محمد حسین سجادی نیری در پایان تاکید کرد: امیدواریم اگر هماهنگی بین شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر نهادها بویژه نهادهای دولتی ایجاد شود آنچه که در این نهاد تصوب می‌شود عملیاتی می شود و در نتیجه در سال های آینده با صنعت شکوفایی در حوزه صنایع فرهنگی مواجه خواهیم شد.

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

گزارشی که McKinsey دو ماه پیش منتشر کرد حاکی از آن است که اینترنت اشیا پتانسیل بازاری چند تریلیون دلاری را پیش رو دارد. در رویدادی که دو هفته­ ی پیش به میزبانی بنیاد ملی دانش در کالیفرنیای آمریکا برگزار گردید تعدادی از متخصصان دانشگاهی, صنعت و دولت گرد هم آمدند تا در مورد فرصت­ها و تهدیدهای نهان این حوزه بحث وتبادل نظر کنند. تلاش این نشست بر آن بود که سر شاخه­ هایی برای تحقیقات گسترده ­ی این موضوع به دست آید. طبق آمارها سرمایه­ گذاری خطرپذیر در فناوری­های کشاورزی در نیمه ابتدایی امسال به ۲.۰۶ میلیارد دلار رسیده است. در این رویداد یکی از سخنرانان ورود به عصر سوم کشاورزی را مطرح کرد و بیان کرد این دوره زمان استفاده از داده­ ها و اینترنت اشیا است. اینترنت اشیا امکان بررسی دقیق, برنامه ­ریزی دقیق و شفاف ­سازی دقیق در کشاورزی را ممکن می­سازد. شرکت­های بزرگ کشاورزی امریکا با سرمایه­گذاری­ های هنگفتی به این حوزه ورود پیدا کرده­ اند. برای مثال شرکت Monsanto اقدام به خریدی ۹۳۰ میلیون دلاری در این زمینه کرده است. دغدغه­ ی اصلی این است که تا سال ۲۰۵۰ جمعیت زمین به حدود ۹ میلیارد نفر می­رسد و برای ‍اسخگویی به نیاز غذایی این جمعیت باید از هر ۴۰۰۰ مترمربع زمین کشاورزی ۲.۵ تن محصول به دست آید که سبک فعلی کشاورزی این عدد در متوسط جهانی ۱.۵ تن است. به نظر می­رسد بازیگران پیشروی این عرصه در دنیا با شتاب زیادی به سمت استفاده از این فناوری در کشاورزی هستند.

منبع: نیویورک تایمز

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

از وقتی تلفن­ های همراه هوشمند به ظهور emoji ها دامن زدند GIF راه جدیدی برای ورود به دنیای پیام­رسانی یافت. Tumbler که یک سایت میزبان بلاگ است اعلام کرده روزانه ۲۳میلیون فایل GIF روی صفحات متعددش بارگذاری می­شود. زمستان گذشته نیز فیسبوک پشتیبانی از GIF را به قابلیت­های خود افزوده است. به نظر می رسد این بازار برای تعدادی از استارتاپ­های تازه تاسیس جذابیت کسب­ وکاری ایجادکرده است و کسب ­وکارهای جدیدی در این حوزه در حال شکل­ گیری است. به همین ترتیب طبق تحقیقات یک موسسه تحقیقات جستجوهای اینترنتی برای GIFها نیز از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ نه برابر شده است. به نظر می ­رسد این قالب از ارایه محتوا در حال تبدیل شدن به یکی از روش­های اصلی پیام ­رسانی در کنار پیامک و استیکر و ... است. استارتاپ­های جدیدی با پشتیبانی سرمایه­ گذاران در حال کار بر روی GIFها هستند برای مثال Riffsy موفق به جذب ۱۰میلیون دلار سرمایه ­گذاری برای تولید صفحه­ کلیدهایی بر مبنای GIF برای گوشی­ های هوشمند شده و یا شرکت Giphy سرمایه­ای ۲۳میلیون دلاری برای کار بر روی موتور جستجوی GIFها جذب کرده است. در حال حاضر تعداد کمی از این شرکت­ها از این بازار درآمد کسب می­کنند ولی با توجه به تلاش­هایی که برای ورود به حوزه­ های جدیدی مانند بازاریابی و تبلیغات صورت گرفته سرعت بیشتری برای رشد این بازار پیش­بینی می­گردد. در این میان ورود غول­های مانند Apple که اخیرا امکان توسعه ­ی صفحه­ کلیدهای با قابلیت GIF را به گوشی ­های خود اضافه کرده به این بازی به هیجان آن افزوده است.

منبع:

نیویورک تایمز

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، سایت «سبک زندگی آمریکایی» یک سایت مشهور فروش محصولات آمریکایی است. در صفحه اول سایت چهار نوع محصول پرفروش سایت نمایش داده می‌شود. چهار دسته محصولات خاص که به شیوه و سبک زندگی آدمها مربوط است: اول رژیم غذایی و داروهای لاغری، دوم داروهای گیاهی، سوم محصولات بدنسازی و چهارم از همین الآن قابل حدس است: محصولات زیبایی و مراقبت از پوست.

یک مقایسه ساده  از استقبال و میزان فروش این نوع محصولات در ایران به‌خوبی نشان می‌دهد که ما به‌طور دائم در معرض قبول استدلال متوهمانه فرهنگ آمریکایی هستیم: «سبک زندگی آمریکایی یک سبک زندگی جهان‌شمول است“. این گزاره‌ای است که با شدّت و حدّت فراوان توسط نظریه پردازان مطالعات فرهنگی غربی دنبال می‌شود و یک پایه اساسی همه جنگهای سبک زندگی جدید آمریکایی در دنیاست. ما راحت‌ترین، آرام‌ترین و زیباترین نوع زندگی ممکن را برایتان فراهم می‌کنیم، از گسترش وحشتناک سبک غذاخوردن سریع (نگاه کنید به گسترش فروشگاه‌های فست‌فود در سراسر دنیا، مشتریان مک‌دونالد روزانه به 65 میلیون نفر می‌رسد و هر ثانیه بیش از 75 همبرگر در دنیا به فروش می‌رسد) تا الزامات سبک معماری آپارتمانی شهرنشینی که همه دنیا را امروز در برگرفته است: زیر لوای چندفرهنگی و احترام به فرهنگ‌ها، وقتش هم که شود زیر لوای بمب‌های فسفری.

حالا دیگر کاملاً واضح است که فرهنگ غربی در حال ترویج ارزش‌های نهادینه شده‌اش از طریق ترویج چیزی به‌نام سبک زندگی غربی است، با تغییر در شیوه معمول زندگی برای تغییر در ارزش‌ها. رانت ابرقدرتی و برتری اقتصادی نظامی و شاید مهمتر از آن رانت تکنیک و تکنولوژی در استفاده از هنر در همه این سالها سبک زندگی یک خانواده کم‌تعداد طبقه متوسط نیویورکی را تبدیل به یک سبک زندگی استاندارد و معیار برای کل دنیا کرده است.

خرده‌فرهنگ‌های بومی با همه غنا و سابقه‌شان با منطق ساخته شده دنیای آمریکایی دیگر کارکردی نخواهند داشت، پروژه‌ای که نهایتاً در خوشبینانه‌ترین حالت با روند کنونی به مرگ تدریجی فرهنگ‌ها خواهد انجامید. نگاه مهاجم و منفعت‌طلب با زیرپایه اقتصادی؛ حالا اینجا برای کنترل بازار، تسلط بر ملتها یا هر دلیل دیگری در حال ترویج شیوه‌ای از زندگی است که عملاً بی‌هویت و تهی خواهد بود، جایی خالی برای پر کردن هر چیز، شاید پرکردن صندوق فروشگاه‌های زنجیره‌ای جهانی.

پیتر سالیس‌بری، زیست‌شناس، در مجموعه جدید "واقعیت‌های پنهان برندها" به‌عنوان اولین انتخاب خود، برند مشهور مک‌دونالد را انتخاب کرده است. سؤال او این است: آیا شهرت برگر مک‌دونالد به عوارض ناشی از میل کردن آن می‌ارزد؟ او در مقاله‌ای به بررسی فعالیت‌های مک‌دونالد از منظر آثار مخرب زیست‌محیطی و سلامتی انسان‌ها پرداخته است.

احتمالاً، اگر به‌رسم مسلمانی تا کنون، از غذاهای مک‌دونالد میل نکرده‌اید، افرادی را که از این غذاها استفاده کرده‌اند، می‌شناسید. "مک‌دونالد، با 32هزار شعبه در 117 کشور، بزرگترین رستوران زنجیره‌ای غذاهای آماده (فست‌فود) در جهان است. گروه برگر مک‌دونالد، متشکل از 1.7 میلیون نیروی کار است و سود حاصله آن در سه‌ماهه اول امسال 1.2 میلیارد دلار بوده است. در 20 سال اخیر، انتقادهای زیادی در مورد تأثیرات مخرب مصرف محصولات مک‌دونالد بر سلامت انسان و محیط زیست بوده است. نمونه‌هایی از این انتقادها "محاکمه 1990 مک‌لیبل" و مقاله "عامل اضافه‌وزن من" بوده‌اند که سعی در نشان دادن چهره واقعی مک‌دونالد داشته‌اند".

"کاهش فروش مک‌دونالد در اوایل دهه 2000 موجب تغییرات عملکردی این مجموعه شد. به‌دنبال سیاست جدید این مجموعه و توجه آنها به محیط زیست، سازمان‌های غیردولتی "گرین پیس" و "تراست کربن"، به‌عنوان حامیان محیط زیست، از مک‌دونالد تقدیر به عمل آوردند. به نظر می‌رسد که این سیاست جدید شگردی تجاری بود، نه تغییراتی اساسی و واقعی. سازمان‌هایی که از او حمایت می‌کنند یا به این شرکت جایزه می‌دهند هم بخش دیگری از پروژه عظیم جهانی سازی فست‌فود با محوریت مک‌دونالد را حمایت می‌کنند و بدون شک در سود این کار شریک او هستند.

"80 درصد شعبه‌های مک‌دونالد توسط نمایندگان این شرکت در کشورهای مختلف اداره می‌شوند و باید بر اساس استانداردهای مک‌دونالد عمل کنند. ولی شعبه‌های مختلف با محدودیت‌های منطقه‌ای نیز مواجه هستند. از طرفی، مواد اولیه آنها توسط تأمین کنندگان مختلف تهیه می‌شود، ازاین‌رو ارزیابی محصولات مک‌دونالد بر اساس استانداردی واحد غیرممکن است. تنها تأمین کننده جهانی ثابت مک‌دونالد شرکت کوکاکولا است".

ماجرای یک دادگاه برای مک‌دونالد

"شعبه انگلیسی مک‌دونالد پیشرفت رو به رشدی در دهه 1990 داشته است، تا اینکه در سال 1997 در جریان دادگاه مک‌لیبل، رستوران‌های مک‌دونالد توسط هلن استیل و دیوید موریس، باغدار و مأمور پست سابق، به‌واسطه بروشورهایی که علیه گروه مک‌دونالد منتشر کردند، مورد افترا قرار گرفتند. قاضی دادگاه مک‌لیبل با در نظر داشتن اینکه هلن استیل و دیوید موریس شواهد کافی برای ادعاهای خود ندارند، ادعاهایی از قبیل؛ نابودی جنگل‌های انبوه، بیماری و سرطان در کشورهای در حال توسعه و سوءهاضمه جهان سوم را رد کرد و تنها به این نتیجه رسید که مک‌دونالد کودکان را استثمار کرده و با تبلیغات کذب، غذاهای خود را مغذی خوانده است. همچنین حقوق پرداختی این شرکت به کارمندانش اندک است: به این ترتیب، درست در سالهایی که مک‌دونالد پیشرفت رو به رشدی را داشت، شوک عظیمی به شهرت دیرینه این شرکت وارد شد".

استفاده از غلات اصلاح شده، تولید بیش از حد گازهای گلخانه‌ای به‌دلیل پرورش ماکیان و احشام توسط کمپانی‌های زیرمجموعه مک‌دونالد، شیوه‌های غیرانسانی در پرورش حیوانات و ... بخشی از نقدهایی است که امروز مردم کشورهای مختلف نسبت به کیفیت غذای مک‌دونالد بیان می‌کنند، کیفیتی که همچنان از جانب شرکت‌ها و مؤسسات مختلف غذایی و زیست‌محیطی مورد ستایش قرار می‌گیرد و جوایز متعددی را دریافت می‌کند، جوایزی که هیچ‌گاه کارکردی جز تبلیغ برای برجسته‌تر شدن یک برند خاص نداشتند.

علی‌رغم تلاش‌های اخیر مک‌دونالد برای ترسیم چهره‌ای سلامت‌مدار از خود، فروش اصلی این شرکت را غذاهای آماده‌ای تشکیل می‌دهند که متهم ردیف اول اضافه‌وزن مردم انگلیس و آمریکا هستند، اضافه‌وزنی که سهم زیادی در افزایش بیماری‌های قلبی و عروقی داشته و این روند در کشورهای جهان سوم و کشورهایی که از سر ذوق و شیفتگی شعبه‌های مک‌دونالد را در کشورهای خود تأسیس می‌کنند، بسیار بیشتر است.

اگرچه شعبه‌های اروپایی و برخی از شعبه‌های انگلیسی مک‌دونالد اخلاق مدارانه عمل می‌کنند، اما شعبه‌های جهان سومی این شرکت با استفاده از مواد اولیه اصلاح شده و شیوه‌های پرورشی غیراستاندارد، از استانداردهای اخلاقی دور هستند. کنار این‌ها مک‌دونالد توانسته خود را به‌عنوان یک برند برتر فست‌فود در دنیا جا بیندازد و مدلی برای تغییر ذائقه غذایی مردم باشد. این شرکت توانست خیزی بلند برای یکسان سازی سبک زندگی در دنیا و به‌تبع آن درآمدزایی عظیم و عجیب برای یک جماعت و دولت خاص باشد.

تسنیم 

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

برخورداری از یک فضای مجازی امن برای آسایش و رفاه همه افراد ضروری است، بنابراین از همه ابزار و لوازم محیط‌های آنلاین ازجمله اینترنت برای افزایش موفقیت و سودآوری، نوآوری و ایجاد کسب‌وکارهای جدید استفاده می‌شود. بر اساس سند «استراتژی‌های ملی برای احراز هویت‌ در فضای مجازی» -National Security Strategy- که به‌اختصار «استراتژی یا NSTIC» نامیده می‌شود، زیرساخت‌های دیجیتال در آمریکا یک دارایی استراتژیک ملی به شمار رفته و محافظت از آن در عین رعایت حریم خصوصی و آزادی‌های مدنی، یکی از اولویت‌های امنیتی ملی و ضرورت‌های اقتصادی است. شناسایی و کنترل تهدیدهای موجود در این فضا، به افراد در حمایت از خود در فضای مجازی کمک کرده و بخش‌های خصوصی و دولتی را قادر می‌سازد سرویس‌های آنلاین بیشتری ارائه کنند. (+)

National-Security-Strategy-Small-banner-way2pay-94-05-06

یکی از مشکلات فنی و قانونی، نقص در شناسایی افراد و ابزارها در فضای مجازی است. بر اساس یکی از اسناد کاخ سفید به نام «بازنگری قوانین فضای مجازی» ، هویت واقعی و قابل‌اعتماد، سنگ بنای افزایش امنیت در فضای سایبر است.

در وضعیت کنونی، افراد ناگزیرند برای هر تعاملی در وب‌سایت‌های مختلف، نام کاربری و رمز عبور متفاوتی داشته باشند. دشواری این کار به حدی است که افراد را به عکس‌العمل‌هایی مثل استفاده مجدد از یک رمز واداشته و درنتیجه جرائم آنلاین و سرقت اطلاعات را ساده‌تر می‌سازد. در همین حال، کسب‌وکارهای آنلاین با هزینه‌های روبه افزایش مدیریت اکانت مشتریان، پیامدهای جرائم آنلاین و متضرر شدن و ورشکستگی به دلیل بی‌میلی افراد به ایجاد اکانت جدید مواجه هستند. علاوه بر همه این‌ها، دولت‌ها و صاحبان کسب‌وکار هم به علت فقدان امکان شناسایی هویت واقعی مشتریان خود، نمی‌توانند خدمات متعدد و متنوعی را به‌صورت آنلاین ارائه کنند. وب‌سایت‌های مورد کلاه‌برداری واقع‌شده، رمزهای سرقت شده و اکانت‌های حک‌شده، نشان‌دهنده ناکارآمدی مکانیزم‌های شناسایی و تائید است.

درحالی‌که استفاده از راهکارهای مختلف برای شناسایی هویت افراد ضروری است، برای بسیاری از تعاملات اینترنتی به شناسایی و تائید نیاز نیست یا وجود حداقل اطلاعات کافی است. همچنین باید ظرفیت، امکان گمنامی ‌یا استفاده از اسامی‌ مستعار در اینترنت به‌منظور ارائه حداکثر امکانات شخصی‌سازی و آزادی‌های مدنی را موردتوجه قرار داد. درعین‌حال، افراد و صاحبان مشاغل باید بتوانند پیش از انجام برخی تراکنش‌های مهم مانند بانکداری آنلاین یا دستیابی الکترونیک به اطلاعات مربوط به‌سلامت، هویت واقعی طرف مقابل را کنترل کنند.

سند «استراتژی‌های ملی برای احراز هویت در فضای مجازی»، زمینه همکاری بین بخش‌های خصوصی و دولتی در جهت افزایش سطح اطمینان نسبت به هویت افراد، سازمان‌ها، شبکه‌ها، خدمات و ابزارهای درگیر در تراکنش‌های آنلاین را فراهم می‌کند.

.

دیدگاه استراتژی این است که:

افراد و سازمان‌ها برای دستیابی به خدمات آنلاین از برنامه‌های احراز هویت قابل‌اعتماد و کارآمدی که به‌راحتی قابل‌استفاده و قابل‌انتقال باشد، استفاده می‌کنند؛ به شیوه‌ای که احساس اطمینان، آزادی انتخاب، نوآوری و شخصی بودن را تقویت کند.

«اکوسیستم هویت» که در این استراتژی موردنظر است، محیط آنلاینی است که افراد و سازمان‌ها می‌توانند به یکدیگر اعتماد کنند، چراکه بر اساس استانداردهای توافق شده، از دستورالعمل اخذ و احراز هویت دیجیتال خود و سیستم‌ها استفاده می‌کنند. اکوسیستم هویت برای تأمین امنیت تراکنش‌های ناشناخته تا کاملا تایید‌شده و دارای کمترین ارزش تا بالاترین ارزش، طراحی شده است. اکوسیستم هویت باعث افزایش این موارد خواهد شد:

  • مراقبت از حریم خصوصی افراد جهت اطمینان از اینکه اطلاعاتشان به‌صورت امن نگهداری شده یا جابجا می‌شود.
  • راحتی برای افرادی که می‌خواهند شناسه کاربری یا رمز کمتری نسبت به وضعیت فعلی خود داشته باشند.
  • کارآمدی برای سازمان‌هایی که از حذف کاغذ در فرآیندهای کاغذ محور و مدیریت اکانت‌ها منتفع می‌شوند.
  • سهولت استفاده از طریق اتوماتیک‌ کردن برنامه‌های مربوط به هویت در هر زمان و با استفاده از فناوری‌هایی که به سهولت قابل اخذ و اجرا باشند.
  • افزایش امنیت با دشوارتر کردن دست‌کاری در تراکنش‌های آنلاین برای مجرمان.
  • افزایش اطمینان نسبت به اینکه هویت‌های دیجیتال کاملا محافظت‌شده هستند و بدین ترتیب میزان استفاده از خدمات آنلاین افزایش خواهد یافت.
  • نوآوری با کاهش ریسک خدمات مهم و توانمندسازی ارائه‌کنندگان خدمات برای توسعه و تقویت حضور آنلاین خود.
  • افزایش قدرت انتخاب، به این معنی که ارائه‌کنندگان خدمات، گواهی هویت و رسانه‌های مختلفی را به افراد پیشنهاد می‌کنند.

بهبود حریم خصوصی و افزایش آزادی‌های مدنی ازجمله اصول اولیه اکوسیستم هویت است. این اکوسیستم از فناوری‌ها و قوانین محافظت از اطلاعات شخصی برای مرتبط ساختن تراکنش‌های افراد استفاده خواهد کرد تا هیچ خدمات‌دهنده‌ای نتواند مجموعه کاملی از اطلاعات فرد در فضای مجازی را به دست آورد. برای مثال کاربر برای یک تراکنش می‌تواند فقط سن خود را اعلام کرده و نیازی به ارائه تاریخ تولد، اسم، آدرس یا سایر اطلاعات هویتی نیست.

اکوسیستم هویت علاوه بر حفاظت از حریم خصوصی آنلاین، از گمنامی‌ یا هویت غیرواقعی افراد نیز حمایت می‌کند. این تلاش‌ها برای افزایش امنیت اطلاعات خصوصی و حمایت از آزادی‌های مدنی بخشی از یک برنامه گسترده سیاست‌گذاری حریم خصوصی است.

دنیایی را تصور کنید که در آن افراد می‌توانند تراکنش‌های مالی مهم خود را به‌صورت آنلاین و بدون نگرانی از سرقت هویت خود یا کلاه‌برداری و بدون نیاز به مدیریت تعداد زیادی شناسه کاربری و رمز عبور انجام دهند.

با اجرای استراتژی‌های ملی برای احراز هویت در فضای مجازی، افراد می‌توانند تراکنش‌های مالی مهم خود را به‌صورت آنلاین و بدون نگرانی از سرقت هویت خود یا کلاه‌برداری و بدون نیاز به مدیریت تعداد زیادی شناسه کاربری و رمز عبور انجام دهند.

.

به‌عنوان‌مثال:

«مری» از به خاطر سپردن رمز عبور و اسم کاربری‌های متعدد خسته شده است، بنابراین یک مجوز دیجیتال که روی کارت هوشمند ذخیره‌شده را از شرکت خدمات اینترنتی خود دریافت می‌کند. اکنون با داشتن کارت هوشمند، می‌تواند تراکنش‌های مهم‌تری مانند کنترل وضعیت سلامت خود را به‌صورت آنلاین انجام دهد. یک روز صبح کارتش را وارد کامپیوتر کرده و از مجوز دیجیتال برای صدور دستورهای زیر استفاده می‌کند:

  • ورود به‌حساب بانکی خود و اخذ اعتبار دیجیتال
  • خرید لباس از یک فروشگاه آنلاین بدون نیاز به باز کردن حساب
  • امضای اسنادی برای تمدید وام خرید مسکن
  • مطالعه یادداشت‌های پزشکش که با توجه به آزمایش قند خون روز قبل در گزارش شخصی وی نوشته شده
  • ارسال یک ایمیل برای تائید رزرو شام با دوستش
  • کنترل و مرور برنامه روزانه‌اش در پورتال اینترنت داخلی محل کار خود

فقط ظرف چند دقیقه مری توانست کارهایش را انجام داده و بقیه وقتش را صرف نوشیدن قهوه در کافی‌شاپ اختصاص دهد.

.

چشم‌انداز استراتژی

این «استراتژی» بر روی یافتن روش‌هایی برای تثبیت و مراقبت از هویت‌های واقعی دیجیتال که برای ارتقای امنیت تراکنش‌های آنلاین اهمیت اساسی دارد، متمرکز است. تراکنش‌های آنلاین، روابط الکترونیک میان دو یا چند طرف است که از طریق شبکه، سیستم یا کامپیوتر به یکدیگر متصل شده‌اند. فرآیند و فناوری موردنیاز برای ایجاد هویت (ایجاد هویت‌های دیجیتال اختصاصی) و شناسایی (شناسایی هویت یک کاربر، فرآیند یا ابزار) در اولویت این استراتژی است. علاوه بر این، استراتژی در پی یافتن راهکارهای قابل‌اعتماد و کاربردی است که دست سازمان‌ها را در تائید (تائید یا صدور اجازه دسترسی) باز بگذارد.

این سه‌گام یعنی ایجاد هویت دیجیتال، شناسایی و تائید، اطلاعات و امنیت لازم برای طرف‌های یک تراکنش خاص را فراهم می‌آورد به‌گونه‌ای که اعتماد متقابل تأمین شود.

افراد، سازمان‌ها، سخت‌افزار، شبکه و نرم‌افزار، همه شرکت‌کنندگان در یک تراکنش آنلاین هستند، بنابراین هر یک از طرفین ممکن است به ایجاد هویت دیجیتال، شناسایی و تائید نیاز داشته باشند. از سوی دیگر تهیه‌کنندگان طرح معتقدند که تمام موارد گفته‌شده تنها چندلایه از تأمین امنیت هستند و سایر لایه‌ها باید با آگاهی‌بخشی، همکاری دولت و افزایش تلاش ملی برای ارتقای برنامه‌ها ساخته شوند.

احراز هویت در ایمن‌سازی تراکنش‌های آنلاین، بخشی از فضای کلی مدیریت هویت است. این استراتژی به‌صورت دقیق، موضوعات مربوط به هویت در فضای آفلاین را مشخص نکرده است، با این وصف برنامه‌های هویت آنلاین و آفلاین می‌توانند و باید یکدیگر را کامل کنند. تشخیص هویت (تشخیص هویت یک فرد) و کیفیت اسناد مربوط به هویت، اثرات عمیقی بر اعتمادسازی نسبت به هویت دیجیتال دارد، اما استراتژی هیچ دستورالعملی برای نحوه استنتاج از این فرآیندها و اسناد ندارد.

.

همکاری بخش‌های عمومی و خصوصی

بخش خصوصی و همه سطوح دولت در همکاری با یکدیگر می‌توانند به موفقیت‌های اقتصادی، تأمین امنیت فضای مجازی و غلبه بر موانعی که دستیابی به هویت‌های واقعی در فضای مجازی را دشوار می‌کند، دست یابند. برخی از این موانع عبارت‌اند از:

  • نگرانی در مورد حفظ اطلاعات شخصی و حریم خصوصی افراد
  • کمبود گزینه‌های ایمن، مناسب و موردعلاقه کاربران برای شناسایی و تائید
  • عدم اطمینان با توجه به میزان احتمال کلاه‌برداری یا سایر قصور
  • فقدان یک چارچوب مشترک برای کمک به ایجاد هویت‌های قابل‌اعتماد در گستره متنوع تراکنش‌های آنلاین

منابع:

www.pcworld.com

www.continuitycompliance.org

www.nist.gov

  • مصطفی ایمانی
  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، دو طراح افغان، بازی موبایلی را طراحی کرده‌اند که در آن کاربران می‌توانند با روند گفت‌وگوهای صلح دولت افغانستان و نمایندگان گروه طالبان همراه شوند.

این فراخوان کنایه‌ای به روند طولانی گفت‌وگوهای صلح دولت با گروه طالبان است. در این بازی، کاربر نقش کبوتر صلح را برابر مردی خشمگین که با خمپاره‌انداز روی شانه‌اش در حال شلیک به طرف اوست، بازی می‌کند.

این بازی با نام "ناراضی" به تازگی وارد دنیای اپلیکیشن‌های اندروید شده است. ناراضی اشاره به گروه طالبان است که حکومت افغانستان از آن به عنوان "برادران ناراضی" یاد کرده است.

مهدی امینی، کاریکاتوریست و محمد انور اسفندیاری، انیمیشن‌ساز افغان این بازی موبایل را طی سه ماه طراحی و تولید کرده‌اند.

امینی می‌گوید این اپلیکشن تلفیقی از خلاقیت انیمیشین و کاریکاتورهای اوست که در قالب یک بازی موبایل ارائه شده است. آنها این بازی را به صورت رایگان در گوگل‌پلی بارگذاری کرده‌اند و دلیلش هم این است که از ساخت این بازی هدف تجاری ندارند بلکه می‌خواهند پیام خود را منتقل کنند.

این بازی در حال حاضر فقط برای سیستم عامل اندروید تولید شده و سازندگان آن تصمیم دارند آن را برای سیستم آی ا اس اپل نیز طراحی کنند.

مهدی امینی که ایده‌ و تصویرپردازی این بازی از اوست فکر می‌کند که گفت‌وگوهای صلح دولت افغانستان با طالبان "شبیه یک بازی کامپیوتری است و توسط طراحان و برنامه‌نویسان ماهری برای جغرافیای افغانستان طراحی شده است."

او می‌گوید: "وقتی بحث بازی موبایل شد خواستیم مسایل مهم کشور را که همه مردم درگیر و نگران نتیجه آن هستند، به‌صورت بازی دربیاوریم و تاثیرگذاری داشته باشیم و مذاکرات صلح را انتخاب کردیم."

به گفته وی رئیس جمهوری سابق با یک مغازه‌دار سر میز مذاکره نشست و به او پول داد و محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری کنونی هم از پیام عیدی اخیر ملاعمر که گفته می‌شود دو سال پیش درگذشته است، تشکر کرد.

این یک بازی اکشن دو بعدی است که کاربر در طول آن یک کبوتر صلح را هدایت می‌کند و باید بتواند بدون آنکه آسیبی به این پرنده برسد ماموریت را به انجام برساند.

گرافیک بازی نسبت به بازی‌های دیگر همین ژانر که پیشتر در افغانستان تولید شده بود، خوب است و مراحل متعددی برای آن طراحی شده تا بازیکن را در طول بازی به چالش بیشتری بکشد.

موسیقی آغاز بازی از یک انیمیشن معروف برداشته شده که به اصالت بازی کمی خدشه وارد می‌کند.

هنوز موضع گروه طالبان در مورد این بازی مشخص نشده ولی ظاهر و محتوای بازی نشان می‌دهد که این گروه آن را تایید نخواهد کرد.

انور اسفندیاری، سازنده ۳۳ ساله این بازی اندرویدی هم می‌گوید: برای ساخت این بازی هیچ پولی هزینه نکرده و تنها وقت صرف کرده‌ است.

این ششمین بازی است که اسفندیاری برای اندروید طراحی کرده و می‌گوید وقتی آن را طراحی می‌کرد متوجه خطرهای احتمالی آن بوده است.

او می‌گوید بخشی از زندگی افغان‌ها در خطر و تهدیدهای روزمره امنیتی است و او به خاطر این تهدیدها نمی‌تواند فعالیت خود را تعطیل کند.

ایسنا

  • مصطفی ایمانی