تحلیلی بر اثرات دنیای مجازی :: alisetesterblog

alisetesterblog

  • ۰
  • ۰

 به گزارش فنافر، عبارت دنیای مجازی یا Virtual World  خود حامل بار مفهومی جامع و مانعی است و نشان‌دهنده سبک خاصی از تعاملات گروهی و اجتماعی در فضای مجازی می‏باشد.

به عنوان یک تعریف دنیای مجازی را دنیایی می‏دانند که از حجم زیادی کاربر بر خط در یک محیط شبیه‌سازی‌شده رایانه‏ای برخوردار باشد، کاربرانی که برای تعامل با سایرین از آواتارها استفاده می‏کنند و حتی دارای قابلیت صحبت کردن یا حس لامسه (در آینده‏ای نه‏چندان دور) باشند! برای ورود به یک دنیای مجازی کافی است کاربر توسط رایانه به یک محیط شبیه‌سازی‌شده رایانه‏ای برخط مانند زندگی دوم متصل شود، آواتار خود را انتخاب و طراحی کند و بعد لحظه تولد می‌رسد، نوزاد مجازی به دنیای مجازی آمده است. او می‏تواند به راحتی زندگی کند، در شهرها و بین ساختمان‏ها گردش کند، تجارت کند و درآمد و تفریح داشته باشد. تاکنون بیشتر دنیاهای مجازی‏ای که عرضه‌شده‌اند جنبه بازی داشته‌اند، ‌اما روز به‌روز جنبه بازی‏گون آن‌ها کم می‏شود و جدیت دنیای واقعی می‏گیرند.

مجازی2

یکی از ویژگی‌های اصلی دنیای مجازی، دوام آن است. به این معنی که دنیا و تغییراتی که کاربر در آن ایجاد می‌کند باید حتی بعد از خروج کاربر از محیط دنیای مجازی، باقی بماند و از بین نرود. از طرف دیگر تعاملات بین کاربران از نوع real time است، اما لزوماً زمان در آن با سرعت واقعیت نمی‏گذرد، ‌مثلاً در اورکوئست (EverQuest) با اینکه از واحدهای زمانی واقعی استفاده شده ولی سرعت گذشت زمان بالاتر است.

عبارت دنیای مجازی،‌ عبارتی عمومی است و انواع مختلفی از بازی و ارتباط را شامل می‏شود. در یک طبقه‌بندی، ‌انواع دنیاهای مجازی در قالب زیر تعریف‌شده‌اند:

بازی‌های آنلاین با کاربران بی‌شمار، MMOGs : در این بازی‌ها تعدادی زیادی بازیکن در یک دنیای مجازی با یکدیگر تعامل برقرار می‏کنند.

محیط‌های مجازی همکاری CVEs: برای همکاری در محیط‌های مجازی به کار می‌روند.بازی‌های سبک زندگی آنلاین با کاربران بی‌شمار، MMORLGs: از این دسته با دنیاهای اجتماعی مجازی نیز یاد می‌شود و در آن‌ها کاربر به‌طور دلخواه آواتارش را طراحی کند و تغییر دهد و با کمک آن به ایفای نقش‌های متنوع بپردازد.

  • ۹۴/۰۴/۲۲
  • مصطفی ایمانی

دنیای مجازی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی